Pambac, producator din domeniul panificatiei, isi modernizeaza magazinele proprii. Pe 25 octombrie a fost lansat conceptul PambacCaffe, pe strada Razboieni nr. 10 Bacau, un magazin atat cu produse de patiserie calda, cofetarie, panificatie, precum si ceai, cafea sau sucuri naturale. 

“Am optat pentru  specializarea retelei noastre de magazine pe categoriile care apartin ariei noastre de expertiza: panificatie, patiserie si cofetarie. Ne vom concentra pe aceste categorii relevante pentru noi, intr-un format complet nou, cald si prietenos, adaugand servicii complementare care vor intregi brandul”, a declarat Catalin Grigoriu, director general Pambac.

PambacCaffe ofera clientilor sai si un card de fidelitate pe care il pot obtine in magazin ce le va aduce reduceri sau acumulare de credit, la fiecare cumparatura facuta in reteaua PambacCaffe.

Producatorul doreste sa remodeleze  pana la sfarsitul anului alte patru magazine din totalul de 13 unitati operationale, cu o investitie per unitate de 20.000 si 30.000 euro.