Magazinele Penny Market XXL, parte a grupului REWE, s-au rebranduit  ieri, 10 ianuarie, sub numele de XXL Mega Discount. Motivul?

“In urma procesului de modernizare, XXL Mega Discount va oferi o mai mare varietate de produse si servicii, care includ: specialitati la vitrina cu servire asistata (branzeturi fine, mezeluri rafinate si alte specialitati locale si internationale), carne proaspata, pregatita si servita de un macelar, produse de brutarie si panificatie proaspat coapte in magazin, dar si mancare gatita pe care clientii o pot servi direct in magazin sau o pot cumpara pentru acasa”, spun oficiali grupului Rewe.

‚ÄěRedenumirea brandului si introducerea unor noi garantii reprezinta pasul final in procesul de perfectionare a retelei XXL” a declarat si Simon Hamersky, director operational al XXL Mega Discount.

Reteaua Penny Market XXL (XXL Mega Discount) este prezenta pe piata locala din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, compania REWE Romania opereaza sase magazine XXL Mega Discount si 136 magazine Penny Market in numeroase orase din tara.