Lantul de restaurante fast-food KFC a lansat cea de-a sasea unitate de tip drive thru in parcul comercial Militari Shopping Center. Noul restaurant are o suprafata de 370 mp, iar impreuna cu parcarea ocupa peste 2.000 mp, beneficiind de spatiu de joaca interactiv pentru copii si 125 de locuri, atat in interior, cat si pe terasa exterioara. Noul restaurant Drive Thru reprezinta o investitie de 700.000 euro.

„Continuam sa investim in dezvoltarea de restaurante de tip Drive Thru, inaugurarea noii locatii din Militari Shopping Center fiind o reconfirmare a succesului pe care acest model il reprezinta pe piata din Romania. (…)Cu ocazia acestei deschideri, in perioada 1-4 aprilie avem pentru clientii noului restaurant si o oferta speciala: 10 Hot Wings la doar 10 lei!”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Sistemul de comanda tip fusion, disponibil si in aceasta unitate, permite cea mai mare viteza de servire a clientilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile in sala. Clientii au la dispozitie locuri separate pentru a plasa comanda si pentru a o ridica.