La Colline, cunoscutul brand clujean de specialitati din lapte de capra, a inceput anul 2013 cu vesti bune pentru consumatorii de branza de capra cu mucegai albastru.

Producatorul lanseaza o noua specialitate care este in acest moment in faza de testare, motiv pentru care este disponibila doar in cateva centre de vanzare din Cluj, urmand sa fie distribuita la nivel national in cazul in care feedback-ul consumatorilor este unul favorabil.

“Consumatorii rafinati apreciaza branza cu mucegai albastru si la senectute, cand aceasta capata un gust puternic de mucegai, spre deosebire de cea cu mucegai alb, membra a familiei Camembert, care are un gust mai picant spre iute. Am introdus acest produs pe piata spre testare in cateva puncte de vanzare din judetul Cluj, iar daca este pe placul publicului urmeaza sa fie distribuit in toate retelele unde se comercializeaza produsele noastre”, a precizat Marcela Spinu, proprietara fabricii La Colline.

Specialitatea de branza cu mucegai albastru poate fi achizitionat de la magazinul din cadrul fabricii La Colline din Valcele, nr. 8 A, comuna Feleacu, la pret de 12 lei, in timp ce la raft, aceasta va avea un pret de aproximativ 16 lei pentru cele 150 grame de produs.