Samsung GALAXY S 4 a fost lansat azi noaptea printr-un show marca Broadway. In varianta Black Mist si White Frost, acesta este mai subtire – 7,9 mm si mai usor -130 de grame. Are un display  de 5 inci Full HD AMOLED, o camera foto de 13 MP (spate) si una in fata de  2 MP.
SAMSUNG GALAXY S4 va veni in variantele de 16 GB, 32 GB, 64 GB si 128 GB plus un slot de micro-SD care suporta alti 64 GB. SAMSUNG GALAXY S4 va avea senzor infrarosu, dar si unul pentru a stabili temperatura si umiditatea.

Functiile sale sunt multiple si de un real interes:

– S Health – monitorizeaza anumiti parametri legati de sanatatea utilizatorului  (temperatura etc).

– Sound&Shot –  inregistreaza vocile si celelalte sunete din momentul realizarii unei fotografii;

– Smart Scroll – utilizatorii pot “derula” clipuri, melodii sau text cu privirea, iar in momentul in care isi iau privirea de la ecran acesta nu se mai misca

– Dual Camera – persoana care face o fotografie sau un film poate aparea in fotografia sau filmul respectiv, daca doreste acest lucru.

– S Translator – aplicatie text-to-speech si speech-to-speech care traduce din si in noua limbi

– S Voice Drive – asistent personal atunci cand utilizatorul se afla la volan, pentru ca acesta sa controleze in totalitate telefonul, chiar daca nu are mainile libere

– Group PLAY – redarea aceluiasi clip, aceluiasi joc sau aceleiasi melodii pe mai multe telefoane concomitent. Daca sunt conectate sase telefoane, se poate forma un sistem audio surround 5.1.