Metro Cash & Carry Romania continua programul de sustinere a producatorilor locali prin cresterea ofertei de produse legumicole locale, ajungand la un sortiment de 35 de legume si fructe, comparativ cu patru tipuri de legume in 2012.

“Extinderea sortimentului si incheierea de noi parteneriate cu producatori din proximitatea Capitalei, precum si din tara, reprezinta elemente care pot sa raspunda unor nevoi socio-economice la nivel national. Pe de-o parte, oferim clientilor nostri si consumatorilor, legume si fructe romanesti care respecta standarde inalte de calitate; pe de alta parte, oferim consultanta si sprijin producatorilor romani pentru o agricultura sustenabila si pentru a-si comercializa produsele”, a declarat Dusan Wilms, director general al Metro Cash & Carry Romania.

Programul „De-ale noastre” este un program ce ofera sprijin in toate etapele-cheie ale productiei (consultanta, solutii de colectare, ambalare, precum si monitorizare, distributie si o piata de desfacere a productiei, in magazinele retelei Metro din Romania.