Praktiker Romania si-a relansat site-ul oficial intr-o varianta mai prietenoasa si orientata spre nevoile clientilor sai, dezvoltand in acelasi timp si o versiune pentru mobil si tableta.

Utilizatorii se pot bucura de aplicatii speciale,  un prim exemplu fiind calculatorul de materiale –  util in elaborarea listelor de cumparaturi pentru proiectele DIY. De asemenea, au la dispozitie si o galerie virtuala cu mii de produse de DIY si un ghid de amenajari, care ii va ajuta in alegerea si combinarea potrivita a articolelor pentru casa.

Pe site-ul Praktiker vor putea fi gasite toate ofertele si promotiile aflate in desfasurare in magazinele retailerului german. In plus, va exista si o sectiune dedicata clientilor fideli, unde acestia isi vor putea verifica statusul cardului si vor putea fi la curent cu toate ofertele care le sunt destinate.

“Primii 1.000 de utilizatori care  vor accesa platforma vor primi automat vouchere de cumparaturi in valoare de 20 lei, pe care le pot folosi in orice magazin Praktiker din tara”, a declarat Cornelia Gheorghe, director de achizitii Praktiker Romania.