Platforma de livrare de mancare foodpanda.ro a fost lansata online pentru Bucuresti, aceasta colaborand in prezent cu peste 50 de restaurante din Bucuresti. Foodpanda are si o aplicatie online ce prezinta meniurile majoritatii restaurantelor din zona clientului, astfel clientul are la dispozitie o selectie variata.

“Romania este o tara cu un potential puternic pe zona de livrare de mancare si cu o crestere rapida in gradul de utilizare a internetului”, a declarat Ralf Wenzel, Managing Director foodpanda la nivel global.

Potrivit reprezentantului companiei, comandarea de mancare ar trebui sa fie un proces rapid si facil, care sa ii poata permite clientului sa aleaga dintr-o paleta generoasa de restaurante si meniuri. De asemenea, foodpanda contribuie la cresterea vanzarilor restaurantelor, carora le furnizeaza analize si tehnologii din ce in ce mai dezvoltate.

“Multe restaurante ne-au abordat, fiind interesate de acest sistem de comandare online. Obiectivul nostru este sa contribuim la cresterea vanzarilor tuturor partenerilor nostri si sa devenim lideri de piata in sectorul de livrari de mancare, in urmatorul an”, a spus Dan Macarie, Country Manager foodpanda Romania.

Referitor la obiceiurile de consum ale romanilor, Dan Macarie subliniaza faptul ca acestia comanda mancare online mai ales in timpul saptamanii, intre orele 12:00 si 16:00, dar si dupa orele 19:00. Mai mult decat atat, desi romanii sunt fani infocati ai pizza, in ultima perioada se poate observa si o tendinta a acestora de a opta pentru mancarea sanatoasa sau bio. Datorita acestor informatii, foodpanda si-a stabilit programul de functionare 10-22.