Billa Romania sarbatoreste 14 ani de existenta pe piata locala motiv pentru care a initiat campania “Sarbatoare pentru fiecare”. Campania se va desfasura in perioada 3-30 octombrie.

“Prin campania “Sarbatoare pentru fiecare”, ne dorim sa le multumim romanilor ca au fost alaturi de noi de la inceput si ca au avut incredere in promisiunea noastra de a le oferi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi. Aniversarea din octombrie este un bun prilej de a trece in revista ce a insemnat Billa pentru romani in acest 14 ani si de a privi cu incredere catre viitor”, a precizat Sora aGeorgia, director general al Billa Romania.

Intre 3 si 30 octombrie, Billa da startul aniversarii prin organizarea unui concurs pentru clientii din cele 73 de magazine din tara. In aceasta perioada, cei ce vor face cumparaturi de cel putin 30 de lei la Billa vor primi un card razuibil care le poate aduce pe loc unul din cele 120.000 de bonuri valorice a cate 10 lei, 20 Ipad Mini sau 15 excursii la schi in Austria.

In prezent, Billa detine 73 de magazine la nivel local si a reusit sa creeze 3.500 de locuri de munca.