PROFI a inaugurat  inca sase magazine in Calarasi, Segarcea, Suceava, Bacau, Izbiceni si Dej depasind astfel numarul de 300 de unitati.

Profi Magazin verde Magazinul din Calarasi, primul din aceasta localitate, se afla pe Str. Prelungirea Bucuresti 2, la parterul unei cladiri comerciale si functioneaza in format standard cu o suprafata totala de 900 mp din care sala de vanzari masoara 440 mp.

Magazinul din Segarcea, tot o noutate pe harta PROFI, se prezinta in formatul experimental Mini si functioneaza pe Str. Republici nr. 78, Bl. J1-J2, la parterul unei cladiri de locuinte. Are o suprafata totala de 382 mp si o sala de vanzari de 255 mp.

Noul magazin din Suceava, al treilea din localitate, se afla pe Str. Gheorghe Doja, nr. 135. Situat tot la un parter de cladire comerciala, functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 327 mp si o sala de vanzari de 220 mp.

In Dej, Jud. Cluj, noul magazin se prezinta in format standard si este situat in Piata 16 Februarie Nr.3, la parterul unei cladiri comerciale, avand o suprafata totala de 492 mp si o sala de vanzari de 360 mp.

Magazinul deschis recent in Bacau, in format City, se afla pe Str. Carpati nr.15, are 327 mp in total, sala de vanzari masurand 217 mp.

Si Izbiceni, Jud. Olt, este o noua localitate la care a ajuns reteaua PROFI, magazinul de aici prezentandu-se in format standard. El este amplasat pe Str. Pietei nr.9, cu o suprafata totala de 593 mp si o sala de vanzari de 490 mp.

Astfel, reteaua numara in prezent 306 magazine in 147 de localitati din 40 de judete.