Lantul de benzinarii MOL Romania a deschis langa Ploiesti, la Blejoi, prima unitate cu Fresh Corner ce incurajeaza cumparaturile pentru acasa – alimente proaspete si bunuri de larg consum  facute direct din benzinarie.

AFresh Corner Molceasta zona din magazin are la vanzare bunuri de larg consum, de la faina, zahar, orez, fasole, conserve – de carne si de peste, la fructe, legume si produse semi-preparate. Sectiunea de produse reci cuprinde lactate – lapte, iaurturi, kefir, oua si deserturi.

“Avand o prezenta regionala, grupul MOL a identificat noi moduri de a valoriza reteaua sa de benzinarii, definind o noua oferta relevanta pentru clientii sai, cu accent pe cafea, produse alimentare proaspete si o gama extinsa de cumparaturi pentru acasa, plasate conform unui nou design al interiorului magazinului”, a declarat vicepresedinte senior al Grupului MOL, responsabil de segmentul retail, Lars Höglun.

Anul acesta compania va mai deschide inca patru statii in cadrul proiectului pilot, in Bucuresti si Sibiu, urmand sa innoiasca o parte a retelei de distributie.

Investitia in acest proiect pilot este de de 1,5 mil. de euro.