Furnizorul  de birotica si papetarie cunoscut la nivel mondial, Staples,  isi extinde reteaua in Romania unde a incheiat un parteneriat exclusiv cu furnizorul de profil Dacris.

staplesParteneriatul cu Dacris va facilita clientilor Staples care opereaza in Romania procesul de achizitie a produselor din portofoliul companiei. Acestia vor avea posibilitatea de a cumpara dintr-o singura sursa.

Produsele Staples sunt disponibile atat in magazinele Staples, cat si online, pentru companiile de mici dimensiuni, in timp ce Staples Advantage, divizia business-to-business, se adreseaza  tututor companiilor mari si mici de la cele cu 20 de angajati pana la cele din Top Fortune 100.
Divizia Staples Advantage cuprinde game complete de produse si servicii, precum articole de birou, produse IT si promotionale, solutii de imprimare, articole de mobilier, consumabile pentru spatiile de recreere si pentru curatenie, etc.

Grupul Dacris a inregistrat o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, in crestere cu 13% fata de anul precedent, iar pentru 2015, estimeaza o cifra de 20 de milioane de euro. Dacris are in prezent peste 6.000 de clienti, iar numarul acestora este in crestere.