Kaufland a lansat Kuniboo, prima marcă proprie de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii de până la șase ani. Este vorba, printre altele, de tricouri, body-uri cu mânecă lungă sau scurtă, colanți, scutece textile, jucării, prosoape, pături, bavete, pijamale, căciulițe, dresuri, șosete şi alte astfel de articole de îmbrăcăminte.

Produsele sunt certificate cu standardul OEKO-TEX® 100, un sistem de certificare al produselor textile de rang mondial.

Toate fibrele naturale utilizate în produsele marca Kuniboo provin din bumbac bio certificat conform GOTS (Global Organic Textile Standards).

Marca Kuniboo este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland România.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România.

Kaufland este a treia cea mai puternică companie din economia României, cu o cifră de afaceri de 10,09 miliarde lei (2.24 miliarde euro, la curs valutar 4,5 lei/euro) și rămâne liderul pieței de retail din România.

Peste 15.000 de români lucrau la Kaufland, în medie, de-a lungul anului trecut (+ 7% față de 2016).

Pentru anul 2018, Kaufland a dublat bugetul de investiții în expansiune și modernizare, la peste 200 de milioane de euro, expansiunea pe acest an însemnând şi deschiderea a 10 noi magazine, inclusiv în orașe de dimensiuni mici.