Grupul Demjan, ce are in spate milionarii unguri Sándor Csányi si Sándor Demján, a preluat controlul centrului comercial Atrium Center din Arad. Centrul comercial urmeaza sa fie administrat de una dintre companiile din grupul din Ungaria, TriGranit Management Corporation.

„TriGranit Management Corporation se intoarce pe piata centrelor comerciale din Romania, prin preluarea contractului de property management pentru Atrium Center, primul mall deschis in urma cu trei ani in Arad. Centrul comercial a fost achizitionat de curand de o companie care apartine Demjan Group”, se arata intr-un comunicat al TriGranit. TriGranit va folosi acest contract ca pe o rampa de lansare spre noi mandate de property management in Romania, cu precadere in Bucuresti si regiunile de coasta.

Atrium Center este amplasat in central orasului si are 29.500 metri patrati, dispusi pe trei nivele. Mall-ul are 150 de magazine cu branduri internationale si locale, o zona de entertainment si wellness, precum si un cinematograf Cinema City, cu o capacitate de 1.600 de locuri.