DTZ Echinox a preluat in aceasta luna serviciile de property management pentru centrul comercial Cocor, primind un mandat extins care include pe langa administrarea centrului comercial si servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.

“In prima parte a mandatului DTZ Echinox are ca obiectiv retrasarea procedurilor si optimizarea activitatii de administrare. Avem incredere ca putem contribui la transformarea magazinului Cocor intr-un proiect de succes, astfel incat sa isi atinga potentialul maxim. Dorim sa consolidam tendinta de crestere inregistrata in acest an, in ceea ce priveste cifra de afaceri si traficul, printr-o noua abordare a retailului din zona centrala a capitalei. Piata imobiliara din Romania este o piata volatila si in acest context consideram ca magazinul Cocor are toate premisele sa prezinte o crestere spectaculoasa in urmatorii ani.” a declarat Sebastian Mahu, Head of Property Management Department DTZ Echinox.

Centrul comercial Cocor are o suprafata de 11.200 mp si un grad de ocupare de 71%, cei mai noi chiriasi fiind Billa si Terranova.