Joi, 21 noiembrie, la Galati urmeaza sa se deschida primul centru comercial din localitate,  un centru comercial de 27.000 mp. dezvoltat de NEPI intr-un timp record de sase luni. Cu o populatie de 230.000 de locuitori, conform recensamantului din 2011, Galatiul este unul dintre cele mai mari orase din tara in care nu a fost construit in ultimii ani vreun centru comercial nou de mari dimensiuni, in timp ce in localitati mai mici, precum Suceava, Arad sau Pitesti functioneaza deja cel putin doua proiecte de acest gen.

Centrul comercial  Galati Shopping City include in mixul de chiriasi brandurile H&M, Top Shop, Atmosphere, Benvenutti, Puma, Yves Rocher si Sabon. In plus, cumparatorii vor mai avea la dispozitie un supermarket Carrefour, dar si magazine Altex si Domo, restaurante de tip fast-food precum KFC, Subway si Passage, dar si facilitati de distractie: bowling, biliard si casino.

Salile de cinema vor fi deschise in a doua etapa la inceputul anului viitor.

Centrul comercial va fi al cincilea inaugurat anul acesta in Romania, dupa proiectele Uvertura Mall din Botosani, Cora Constanta, AFI Palace Ploiesti si Promenada Mall din Bucuresti.