Platforma de shopping online Mr. Mart – Mrmart.net propune utilizatorilor un concept nou care presupune inversarea raportului cumparator – vanzator.   

“Daca pana acum achizitionarea unui produs insemna cautarea pe mai multe site-uri,   platforma Mr. Mart permite cumparatorilor sa descrie in detaliu produsul sau serviciul pe care il doresc, oferind in acelasi timp comerciantilor posibilitatea de a face oferte relevante pentru aceste cereri. In plus, platforma pune la dispozitia vanzatorilor un sistem avansat de  filtre care sa ii alerteze in momentul in care exista cerere pentru oferta lor”, se arata in comunicatul de lansare a platformei ce face concurenta directa okazii.ro  si mercador.ro.

Serviciile oferite de platforma Mr. Mart sunt gratuite atat pentru cumparatori, cat si  pentru vanzatori, acestia din urma avand avantajul de a-si promova oferta fara costuri  suplimentare.

Platforma ofera oportunitatea de a vinde si cumpara orice, de la imbracaminte, accesorii,  bijuterii, pana la locuinte, masini, bilete de avion.  Pentru a putea accesa serviciile, cumparatorii si/sau vanzatorii   trebuie sa solicite o invitatie pe site pentru a primi via e-mail un cod unic pe baza caruia isi  pot crea propriul cont.   Folosind contul creat, cumparatorii isi pot descrie solicitarile completand o serie de campuri precum pret, descriere produs, localizare, perioada de valabilitate a cererii si chiar si o referinta foto a produsului dorit. Cumparatorii vor primi astfel oferte de la mai multi  vanzatori, avand posibilitatea sa aleaga acea oferta care le indeplineste pe deplin asteptarile.

La randul lor, vanzatorii pot folosi sistemul avansat de filtre care va genera doar acele  cautari relevante ofertei lor. Acestia vor primi alerte de fiecare data cand a fost plasata o  cerere care indeplineste criteriile bifate conform ariei lor de activitate.