Avincis lansează, din iunie, trei dintre cele cinci vinuri din gama Avincis Vila Dobrușa cu o nouă etichetă, care redă spiritul podgoriei: cupajul roșu Merlot & Negru de Drăgăşani, cupajul alb Pinot Gris, Tămâioasă Românească & Fetească Regală și Rosé – Cabernet Sauvignon.

Etichetele, concepute grafic de editura Baroque Books & Arts și ilustrate de Cristiana Radu, reflectă specificul domeniului de la Drăgășani: tradiția, natura, familia, modernitatea, arta oenologică și basmul.

„Tot ce cuprinde eticheta veți regăsi și în viața reală pe domeniul Vila Dobrușa (…) în care verdele odihnitor al pădurii și al frunzelor de viță se împletește cu respirația binefăcătoare a Oltului și cu viața neprihănită a animalelor care se bucură și ele de domeniul Vila Dobrușa”, a declarat Andreea Micu (foto mai jos), asociată a cramei Avincis.

Tradiția nu este, în acest caz, doar o vorbă goală ci e o tradiție începută de străbunicii mamei Andreei Micu încă din 1927, în acelaş loc, pe domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani.

Andreea Micu este şi avocat, continuând şi în acest sens o tradiție, asta  pentru că este fiica lui Valeriu şi a Cristianei Stoica, fondatorii casei de avocatură Stoica & Asociaţii, înființată încă de la mijlocul anilor ‘90.

Revenind la vinuri, amintim că din gama Avincis Vila Dobrușa mai fac parte alte două vinuri proaspete, provenind din soiuri bine adaptate podgoriei Drăgășani: Vila Dobrușa – Cabernet Sauvignon și Vila Dobrușa – Sauvignon Blanc.

Vinurile din gama Avincis Vila Dobrușa pot fi găsite în hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real, Selgros, dar și site-uri online specializate.

Despre Avincis

Crama Avincis de pe domeniul Vila Dobrușa, aşezată pe o colină, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a început producţia primelor vinuri.

Crama, proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită şi găzduieşte evenimente exclusiviste şi degustări de vin.

Vinurile cramei Avincis sunt disponibile în restaurante și în magazine specializate de vinuri (gama Avincis), dar și în magazinele marilor reţele de retail din Bucureşti şi din ţară (gama Avincis Vila Dobrușa).