Kaufland România anunță că va oferi tuturor angajaților vouchere cadou în valoare totală de 1.000.000 euro în cursul acestei luni. Marele retailer are, pe plan local, circa 12.500 de angajați cu normă întreagă, astfel că bonusul mediu este de 80 de euro.

Decizia vine ca urmare a contextului actual. „Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat și că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”  declară Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

Demersul vine ca o continuare a seriei de activități dedicate angajaților, cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate ai companiei în România și desfășurate în intervalul septembrie – noiembrie 2020. Mai mult, acetora li se vor acorda în continuare și alte beneficii speciale, oferite anual de companie în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o mulțumire suplimentară din partea Kaufland România pentru implicarea echipei în această perioadă.

Tot mai multe Kaufland

După ce a deschis în octombrie un magazin în zona Străulești, rețeaua a ajuns la 135 de magazine în România, din care 17 sunt în București. Cel mai probabil, următorul Kaufland ar putea fi deschis în oraşul Târgovişte, în luna decembrie.

“Pentru acest an au fost programate cel puțin 10 noi deschideri, şapte fiind deja inaugurate. Pentru anul financiar, care se încheie la finele lui februarie 2021, sunt programate 13 magazine noi”, a declarat la inaugurarea Kaufland Străuleşti, Loredana Samoilă (foto mai jos), PR and Communications Specialist al Kaufland România.

Kaufland Romania a dublat la 300 milioane de euro bugetul de extindere pentru 2020, de la valoarea de 142 milioane de euro de anul trecut. Bugetul de extindere înseamnă, printre altele, achiziție terenuri, construcții, expansiune şi modernizare magazine.

Amintim tot aici că în această perioadă, marele retailer aniversează 15 ani de prezență în România, după ce în 13 octombrie 2005 a deschis prima sa unitate în Colentina, Bucureşti.

De atunci a ajuns cel mai mare retailer din România şi a 4-a companie activă pe plan local după cifra de afaceri.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 135 de magazine în România.