Auchan deschide joi, pe 13 februarie,  al saselea hipermarket din Bucuresti in cartierul Berceni. Ca urmare a unei remodelari complete a fostului magazin Real, Auchan Berceni propune locuitorilor  din zona de sud a Bucurestiului o gama completa de peste 50.000 de produse alimentare  si nealimentare.

Auchan Berceni a dezvoltat in mod special partea de  produse proaspete fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie, gastronomie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de  aprovizionare romanesti si internationale, integrand si punctele forte recunoscute ale Real in  aceste domenii.

In domeniul nealimentar, Auchan Berceni a extins  raioanele destinate copiilor si  bebelusilor (jucarii, educatie, imbracaminte), parfumeria si ingrijirea personala, universul  ElectroAuchan- concept de electrocasnice ieftine, dar si zonele  destinate intretinerii si echiparii  casei, respectiv pentru petrecerea timpului liber.

Transformarea magazinului Real in Auchan a  durat mai putin de zece zile si a constat, pe de o  parte, in modificari tehnice si comerciale, cum  ar fi reorganizarea suprafetei de vanzare,  extinderea unor universuri comerciale,  imbunatatirea confortului clientilor, decorarea etc.

Pentru aceasta unitate au fost infiintate patru linii de microbuze gratuite pentru  clienti care functioneaza pe parcursul intregului program de functionare a magazinului: zilnic 8-22  si  care  acopera  intregul  cartier  Berceni.