Grupul Auchan a  finalizat la inceputul lunii februarie achizitia hipermarketurilor Real in Europa de Est dupa obtinerea validarii, cu anumite conditii ( de a ceda opt hipermarketuri Real), din partea autoritatilor de concurenta din Polonia.

O data cu cele 57 hipermarketuri  poloneze suplimentare ex-Real, Auchan ajunge la 85 de hipermarketuri in aceasta tara si la un numar de 22.000 de angajati, dupa primirea celor 11.000 de noi salariati ex-Real.

In data de 30 noiembrie 2012, Grupul Auchan semna un acord cu distribuitorul german METRO GROUP privind  achizitia activitatilor Real in Europa Centrala si de Est, mai precis 95 de hipermarketuri si 13 galerii comerciale in  Polonia, Romania, Ucraina si Rusia.

In anul 2013, Grupul Auchan a inceput procesul de integrare a celor doua hipermarketuri din Ucraina (in martie), a  celor 16 hipermarketuri din Rusia (in aprilie) si a celor 20 de hipermarketuri din Romania (in septembrie). Transformarea a fost deja finalizata in Rusia si in Ucraina si va fi finalizata pana la  sfarsitul lunii aprilie si in Romania.

In Polonia, transformarea se va face intr-o maniera progresiva in lunile ce vor urma.