Indesit si-a actualizat oferta de aragazuri de 60 cm – noile aparate fiind dotate cu arzatoare bazate pe tehnologia High Efficiency ce reduce timpul pentru gatit cu 8% si scade consumul de gaz cu 16%.

Arzatoarele dispun de o flacara mai verticala decat arzatoarele obisnuite, cu o inclinare de 10 grade, directionata direct la baza recipientului.

Noile produse imbina designul modern cu cel ergonomic: usa cuptorului este complet din sticla rezistenta oferind o vizibilitate mai buna, fiind in acelasi timp usor de curatat prin faptul ca este complet plana si detasabila, datorita sistemului Click & Clean (apasa si curata). Acesta permite detasarea geamului si spalarea acestuia manual sau in masina de spalat vase. In plus, lipsesc imbinarile dintre metal si sticla, eliminand astfel posibilitatea de acumulare a grasimii si murdariei. Mai mult, cuptorul aragazului poate fi curatat usor prin optiunea de curatare cu aburi.

Materialul din care sunt produse modelele nou lansate este un email din clasa AA, lipit de metal prin fuziune, la o temperatura mai mare de 850 de grade C. Astfel, aragazurile sunt rezistente la o serie de factori precum: coroziune, temperaturi inalte (apa clocotita sau ulei incins), acid, substante alcaline si alte substante chimice generice, murdarie, sare sau dizolvanti organici.