Brandul de incaltaminte si imbracaminte Massimo Dutti va pune la dispozitia clientilor din 19 martie posibilitatea de a cumpara online, acestia avand de ales din colectiile pentru barbati, femei si copii, care cuprind atat tinute sofisticate, cat si imbracaminte casual, usor de purtat, precum si accesorii, ochelari, genti si incaltaminte. Colectiile Limited Edition vor fi, de asemenea, disponibile pentru clientii online.

 

Toate preturile sunt exprimate in moneda locala. Clientii vor avea posibilitatea fie de a primi comenzile  direct in magazinele Massimo Dutti, optiune ce este gratuita, fie vor putea comanda acasa. Taxa pentru livrarea standard este de 18 lei, iar pentru expediere expres, de 45 lei.

Magazinul online apare la sase ani dupa introducerea brand-ului Massimo Dutti pe piata locala. In prezent, marca este prezenta cu noua magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta si Iasi.

Massimo Dutti este parte a grupului spaniol Inditex alaturi de alte opt marci, fiecare pe un alt format de retail: Zara, Pull&Bear,  Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterque. Nu este primul magazin online al grupului in Romania. Brandul Pull&Bear are de la inceputul lunii noiembrie lansat magazinul propriu online unde clientii din Romania pot comanda.