Flanco Retail l-a numit pe  Radu Batrinu in functia de director de marketing al companiei, acesta avand  o experienta de 11 ani in retailul electro-IT. 

„Avand cunostinte relevante atat in vanzari, cat si in marketing, Radu Batrinu va coordona activitatile de promovare si comunicare ale companiei, cu focus pe campanii și servicii care aduc plus valoare clienților. Radu impartaseste abordarea noastra centrata pe clienti si prin proiectele dezvoltate alaturi de departamentul de marketing, Flanco va castiga si mai mult increderea acestora, oferind solutiile si serviciile de care au nevoie”, a declarat Dragos Sirbu, CEO Flanco.

Radu Batrinu a ocupat pozitii de management in vanzari timp de sase ani, mai intai in cadrul industriei alimentare, apoi in dinamicul sector electro-IT, incepand cu 2003. Ca Regional Sales Manager pentru un  producator de electrocasnice, a fost responsabil de implementarea strategiei si indeplinirea obiectivelor de vanzari ale companiei, precum si de coordonarea relatiei cu partenerii comerciali. In 2007 a fost numit Trade Marketing Manager, stabilind strategia de vanzari, pe categorii de produse si canale de distributie.

Radu Batrinu este absolvent al Universitatii Transilvania din Brasov.