Doncafe, Beko si McCann Bucuresti au lansat  – “Snooze for Coffee”, o masina de cafea conectata prin Wi-Fi la o aplicatie de alarma pe smartphone. Astfel,  dimineata, cand apesi „Snooze” pe telefonul tau mobil, masina de cafea primeste un semnal si incepe automat sa prepare cafeaua.

Potrivit studiilor realizate femeile din Romania dorm cu 30 de minute mai putin decat barbatii, pentru ca ele sunt cele care se trezesc mai devreme pentru a prepara cafeaua si micul dejul pentru restul familiei. Iar calculele arata ca solutia “Snooze for Coffee” poate oferi 140 de minute de somn in plus in fiecare saptamana si un total de 7.300 de minute de somn in plus pe an (5 zile).

“Snooze for Coffee” este un parteneriat intre Doncafe si Beko, unul dintre cele mai inovatoare branduri de produse electrocasnice si un brand care a fost pregatit sa intre in acest proiect special si sa construiasca o masina de cafea controlabila de la distanta, printr-o aplicatie pe mobil”, a declarat Cristina Calota, Copywriter, McCann Bucuresti.