Incepand cu luna mai, Carrefour Romania a introdus  si plata ramburs pentru cuparaturile  efectuate online prin intermediul platformei Carrefour-Online.ro. 

“Prin noul serviciu de plata cash (ramburs), am dorit sa oferim clientilor nostri optiunea de a alege varianta de plata care le satisface cel mai bine nevoile. Ii invitam, asadar, pe Carrefour-Online.ro, sa se bucure de sesiuni de cumparaturi online facile si rapide, prin care pot economisi timp pe care sa-l dedice familiei sau hobby-urilor”, a declarat Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour Romania.

Potrivit unui studiu realizat de Mednet in aprilie 2014 pe un esantion de aproximativ 700 de persoane din mediul urban, peste 60% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani declara ca cel mai des utilizat serviciu de plata este cel cash (prin ramburs).

Cumparatorii pot plati  si online, prin cardul bancar.

Retailerul a lansat oficial magazinul online in iulie anul trecut. Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, cu livrarea la domiciliu. Comanda minima este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare.