Globalworth, compania de investitii a omului de afaceri Ioannis Papalekas, a achizitionat mai multe terenuri cu suprafata totala aproximativa de 30.000 de metri patrati in nordul Bucurestiului, pe care vrea sa dezvolte spatii de birouri si comerciale.Globalworth, compania de investitii a omului de afaceri Ioannis Papalekas, a achizitionat mai multe terenuri cu suprafata totala aproximativa de 30.000 de metri patrati in nordul Bucurestiului.

Terenurile pentru care s-au platitĀ  14,3 milioane de euro sunt localizate in apropierea statiei de metrou Pipera, la intersectia bulevardului Dimitrie Pompeiu cu strada George Constantinescu.

In bulevardul Dimitrie Pompeiu, Papalekas vrea sa dezvolte pe terenul amplasat langa complexul Upgroud un complex de birouri si spatii de retail, cu o suprafata inchiriabila de 50.000 de metri patrati.

InvestitorulĀ  a mai cumparat in ultimii ani Tower Center, Cathedral Plaza sau City Mall, si mai are in dezvoltare o cladire de birouri in zona Floreasca – Barbu Vacarescu.