Gerocossen a introdus pe piata gama de produse Phyto Stem Skin Expert, bazata pe actiunea sinergetica a celulelor stem din struguri, a proteinelor din soia, a polizaharidelor marine si a extractului de musetel. Gama de produse Phyto Stem Skin Expert cuprinde: o lotiune micelara, un lapte demachiant, o crema hidratanta cu SPF 15, o crema antirid de zi cu efect de lifting si fermitate, o crema antirid de noapte regeneranta, precum si un ser intensiv cu efect de lifting si fermitate.

Gerocossen Phyto Stem Skin ExpertPotrivit producatorului celulele stem din struguri au capacitatea de a proteja si revitaliza celulele stem din pielea noastra si, prin aceasta, de a stimula productia de colagen si de elastina, de a diminua adancimea ridurilor si de a reda fermitatea pielii. In plus, celulele stem din struguriĀ  protejeaza pielea de radicalii liberi si au o puternica actiune detoxifianta, vitaminizanta si regeneratoare.

Produsele din seria Phyto Stem Skin Expert imbina efectele benefice ale celulelor stem cu cele ale proteinelor din soia, un amestec complex de aminoacizi esentiali pentru sanatatea pielii, capabili sa stimuleze regenerarea pielii si sa incetineasca procesele de imbatranire, sa combata agresiunea factorilor de mediu printr-un puternic efect antioxidant capabil sa blocheze enzimele care afecteaza reteaua de fibre a pielii, sa refaca elasticitatea pielii, sa-i confere fermitate, asigurand elementele esentiale pentru formarea elastinei si colagenului si avand, in plus, un efect hidratant dovedit. Astfel, aceste produse imbunatatesc structura pielii, marindu-i elasticitatea.

In noua gama, Gerocossen a inclus printre ingrediente si polizaharidele marine, care au capacitatea de a inhiba actiunea unor enzime ce degradeaza colagenul si elastina, de a stimula metabolismul celular si de a mentine echilibrul homeostatic, restabilind astfel functiile normale ale pielii.

Efectelor sinergetice ale acestor componenteĀ  li se adauga efectul calmant, antibacterian, dezinfectant, emolient, antiinflamator, decongestiv, antialergic si desensibilizant al extractului de musetel, un adjuvant in tratarea inflamatiilor si iritatiilor, util in tratarea pielii uscate sau inflamate ori a iritatiilor pielii acneice si care, la randul lui, ajuta la hidratarea si hranirea pielii.
Preturi recomandate:

Lotiune micelara Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 26,35 lei
Lapte demachiant Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 23,72 lei
Crema hidratanta cu SPF 15 Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 36,89 lei
Crema antirid de zi cu efect de lifting si fermitate Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 39,53 lei
Crema antirid de noapte regeneranta Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 39,53 lei
Ser intensiv cu efect de lifting si fermitate Gerocossen Phyto Stem Skin Expert – 52,70 lei