VANS a lansat o colectie de haine si pantofi cu un design inspirat din trilogia STAR WARS™, disponibila in Romania in exclusivitate, in concept-store-ul Vans din Afi Palace Cotroceni.

Vans Star WarsAceasta colectie capsula contine sase modele clasice de incaltari Vans ce poarta stilul urban la „milioane de ani lumina”.  Alaturi de „Dark Side” stau doua modele de pantofi Vans Authentic, imprimati cu personajele Boba Fett si luptatorii Stormtrooper. Aceleasi personaje, impreuna cu Darth Vader si naveta Death Star zugravesc o scena intunecata a Imperiului Raului, surprinsa intr-o pereche de pantofi Vans in alb si negru.

Yoda aduce un echilibru colectiei prin doua modele de pantofi colorati, Authentic si Sk8-Hi Reissue, care imbina armonios imprimeul hawaiian cu inscrisul „Aloha” si desenele cu inteleptul personaj.

Ca un tribut adus primului film din serie, Vans a combinat clasicul model Slip-On cu afisul original din 1977, din epidodul al IV-lea, intitulat ”A New Hope”. Daca pe pantoful stang este imprimat celebrul personaj negativ Darth Vader, in schimb dreptul apartine binelui, ilustrat de Luke Skywalker, printesa Leia, Han Solo, Chewbacca, R2 –D2 si C-3PO.
Prin tehnica artei benzilor desenate, Vans a transformat modelul Era intr-un pantof in stilul vintage ce te duce cu gandul la primele produse promotionale alefilmului regizat de George Lucas.