S-a lansat prima aplicatie mobila cu ajutorul careia poti sa comanzi legume de pe telefonul mobil – Tomatina.

Tomatina

Aplicatia “Tomatina” este structurata pe cinci categorii de produse:

  • Legume: unde poti comanda rosii, ardei capia, ardei, vinete, fasole verde, dovlecei etc in orice cantitate pornind de la minim 1 kg;
  • Fructe: in functie de sezon, va oferim coarne, mure, mere, prune, catina etc;
  • Condimente: plante aromatice, naturale, proaspete, verzi, nestropite si netratate. De la coriandru, busuioc, cimbru pana la patrunjel si leustean;
  • Pachete: unde se pot comanda cantitati mai mari din anumite produse, in functie de sezon, pachete cu necesarul de legume pentru o saptamana sau pentru o luna. Pachetele Tomatina beneficiaza de reduceri substantiale: intre 10 si 30%.
  • Bucataria noastra:  produse procesate  fara E-uri sau conservanti alimentari. In functie de sezon si stoc disponibil, puteti achizitiona orice produs de la bulion, pasta de rosii pana la vinete coapte si congelate, ardei tocati pentru ciorbe sau tocanite etc.

Livrarile sunt efectuate in maxim 48 de ore direct la usa clientului sau in puncte de distributie stabilite. Potrivit reprezentantilor “Gradina Bio”,  legumele sunt culese numai in ziua livrarii, iar ambalajele folosite sunt din materiale bio-degradabile.
Potrivit actionarilor Cooperativa Agricola Gradina Bio legumele sunt tratate cu plante (urzici; coada calului, ceapa si usturoi, pelin, hrean si ardei iute), toate recomandate in agricultura ecologica.
Aplicatia “Tomatina” este momentan disponibila doar pentru platforma Android si poate fi descarcata gratuit  de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomatina sau din Magazinul Google Play, sectiunea “Aplicatii”.

Clientii vor primi pentru comenzile transmise prin aplicatie in luna septembrie 10 % discount.

Aplicatia Tomatina a fost realizata de firma VreiSoft, startup format din 5 tineri intre 18 si 20 ani, elevi si studenti care au inteles importanta accesibilitatii alimentelor sanatoase.