Vitis Metamorfosis, producator de vinuri premium din regiunea Dealu Mare, a inaugurat prima sa crama – din Vadu Sapat, comuna Ungureni dupa ce a investit in achizitionarea si restaurarea sa 2,85 milioane de euro. 

Vitis MetamorfosisCrama din Vadu Sapat are o suprafata totala de 13.000 de metri patrati, dintre care 5.000 de metri patrati construiti. Capacitatea de prelucrare a cramei este de 1.000 de tone – aproximativ 1,5 milioane de sticle -, iar capacitatea de depozitare a acesteia se ridica la 11.500 de hectolitri.

Cu ocazia inaugurarii cramei, producatorul a anuntat si lansarea unei noi game de vinuri premium, Coltul Pietrei. Acestea provin din recolta anului 2013 si vor fi distribuite exclusiv in HoReCa si in magazinele specializate, incepand cu toamna acestui an.

Vitis Metamorfosis a fost infiintata in 2008 si are o suprafata de 100 de hectare de teren in zona Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2009. In prezent, compania are un portofoliu de 11 vinuri premium: Cantvs si gamele Viile Metamorfosis si Fluturi.

Sursa foto:Vitis Metamorfosis