Bucuresti Mall gazduieste singurul magazin Ben Sherman  din Europa de Est, un brand celebru dedicat barbatilor cunoscut pentru camasile colorate si pepit pentru barbati,  butonierele la gulerul camasilor, dar si materialul Oxford. Urmeaza o cafenea si o frizerie.

Magazinul Ben Sherman din Bucuresti Mall (300x400)Produsele create si comercializate de 50 de ani incoace, precum celebrele geci Harrington si camasi Gingham, dar si noutati in materie  de moda se afla la dispozitia clientilor Bucuresti Mall in noul magazin Ben Sherman.

Obiectele clasice de barbierit expuse in magazin, made in England, sunt o forma de teasing. Ele anunta deschiderea unei frizerii si a  unei cafenele cu aer britanic, ambele marca Ben Sherman, tot in incinta Bucuresti Mall.

“Ben Sherman a fost un om de afaceri cu suflet de artist care a creat un brand de haine pentru oameni de cultura si artisti. Exigenti in ceea ce priveste designul si calitatea produselor, dar  atenti sa nu plateasca exagerat de mult pentru o eticheta, oamenii Ben Sherman au demonstrat succesul marcii de-a lungul celor peste cinci decenii de existenta.   Suntem mandri ca va putem invita sa vizitati primul magazin Ben Sherman din Europa de   Est in Bucuresti Mall. Am creat aici un spatiu de conversatie pentru a comunica filosofia Ben   Sherman clientilor nostri, avand drept scop principal crearea unei comunitati Ben Sherman in   Romania”, a declarat reprezentantul brandului, Bogdan Mesteru.

Deschiderea magazinului Ben Sherman face parte din planul de extindere a Bucuresti Mall, care, la finalul renovarii, va avea aproximativ 115 chiriasi.