Brandul de bauturi racoritoare Coca-Cola a lansat, ca in fiecare an, un nou concept de sticla-cadou. Astfel in sezonul sarbatorilor de iarna sticla de 0.5 litri PET poate sa devina in doar cateva secunde o sticla-cadou cu funda.

Coca Cola_opt„Fie ca ne gandim la cei dragi noua, fie ca vrem sa suprindem un necunoscut, un gest simplu poate insenina ziua celor din jur. Istoria Coca-Cola este strans legata de spiritul Craciunului si in fiecare an ne dorim sa transmitem consumatorilor nostri magia acestei sarbatori. Iarna aceasta, noua sticla cu eticheta speciala Coca-Cola este elementul central al surprizelor pe care le pregatim. Prin indemnul ”Fa pe cineva fericit!” vrem sa aratam ca este mai usor ca niciodata sa aducem bucurie si zambete pe buzele celorlalti”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania si Moldova.

Sticla Coca-Cola atinsa de magia lui Mos Craciun se va gasi in magazine de la mijlocul lunii noiembrie pana la finalul lunii decembrie, pentru a oferi tuturor prilejul perfect sa faca pe cineva fericit in sezonul cadourilor.