Mega Image si-a diversificat la sfarsit de an reteaua de magazine cu un concept corner specializat de vinuri in Bucuresti Mall, acesta alaturandu-se  la cele 194 de supermarkete de tip Mega Image, la cele 205 magazine de proximitate Shop&Go, magazinului cu produse inghetate AB COOL FOOD si Mega Drive.

Mega Image Wine Gallery   444 (400x267)Dezvoltat pe conceptul „magazin in magazin” pentru unitatea din Bucuresti Mall, Wine Gallery va ofera o varietate larga de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri si include peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin. Selectia provine din diferite colturi ale lumii, regasindu-se cu precadere vinuri din Romania, Franta, Italia, regiunea balcanica, dar si vinuri din Maroc, Brazilia, Liban si Noua Zeelanda.

Romania este tara cu o selectie impresionanta de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atat a zonelor de traditie ale tarii, cat si din zone mai putin cunoscute, oferind posibilitatea de a testa si degusta vinuri de exceptie.

Noul concept are osuprafata de 220 m2, iar accesul in cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image Bucuresti
Mall, aflat la nivelul -1.