Agentia de turism Paralela 45, tour-operator general si cel mai mare producator de circuite din Romania, ce a implinit 25 de ani de la primirea autorizatiei de functionare si de la deschiderea primului sediu al agentiei a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 40 milioane de euro.

“In prezent am depasit 100 de circuite in portofoliu, am extins numarul de agentii si sunt sigur ca anul acesta va fi unul special pentru noi”, a declarat Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Paralela 45 isi propune sa ajunga la 45 milioane de euro in anul 2015.

In 2015 sunt vizate cresterea numarului de circuite si chartere din portofoliu, dar si a agentiilor proprii. De asemenea, viziunea Paralela 45 include accesul cat mai facil al romanilor la vacante prin marirea numarului de plecari din majoritatea oraselor mari ale tarii. Printre noile destinatii ale anului 2015 se numara Rimini in Italia, Costa Blanca in Spania, plecarile catre Antalya din Craiova, dar si circuitele in India & Bhutan sau Australia & Noua Zeelanda.

Multe dintre cele peste 100 de circuite oferite de Paralela 45 au plecari din marile orase ce dispun de aeroport. Spre exemplu, circuitele in Israel au, incepand din 2014, plecari si din Iasi, Cluj, iar circuitul in Spania poate fi accesat din Craiova. Din Constanta se poate pleca direct catre Turcia si Thailanda, iar din Cluj catre Tunisia.