Pizza Hut organizeaza Pizza Festival, evenimentul all-you-can-eat si all-you-can- drink al anului -cu 21,9 de lei, respectiv 5,9 lei.

Pizza HutAstfel, de luni pana vineri, in orice restaurant Pizza Hut din tara, clientii pot manca oricate pizze mici isi doresc, la un pret special. Pot alege 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei.

Oferta include si optiunea „all-you-can-drink”. Astfel, cu numai 5,9 lei, fanii brandului pot comanda oricate racoritoare din gama Coca-Cola (pahar de 0,33L).

„Pizza Festival a devenit deja o traditie la Pizza Hut. Clientii nostri asteapta in fiecare an aceasta oferta, prin care le oferim posibilitatea de a incerca toate retetele preferate si de a descoperi retete noi, la un pret foarte avantajos. Avem in meniu si optiunea all-you-can-drink, pentru o masa completa la Pizza Hut”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia festivalului, Pizza Hut introduce un sistem nou de comanda, interactiv, pe baza unor cartonase pe care le primesc toti clientii care aleg aceasta oferta. Dupa fiecare pizza consumata, ei pot comanda una noua aratand cartonasul verde sau se pot opri, afisand cartonasul rosu.

Oferta Pizza Festival este individuala, fiind disponibila pana la finalul lunii martie, doar in restaurant, nu si la pachet, pentru pizza de dimensiune mica. Aceasta se aplica pentru categoriile Favorite, Speciale si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan si pentru bauturile racoritoare Coca-Cola, Sprite si Fanta la pahar 0.33L.