Samsung Electronics Romania a implementat cel mai mare Video Wall Irregular din Europa Centrala si de Est – o solutie de afisaj digital, la Brasov, in cadrul Coresi Shopping Resort.

SAMSUNG Conceptul de Video Wall Irregular presupune aranjarea ecranelor de dimensiuni diferite cu spatii mici intre ele, sub forma de mozaic. Acest concept se bazeaza pe capacitatea ochiului uman de a repera spatiile lipsa si de a le integra in intreg peisajul vizual.

Solutia din Coresi include 90 de ecrane de dimensiuni diferite, cu diagonale de 40 si 55 inci, dispuse pe cele trei laturi ale zonei principale din centrul comercial. Toate cele trei laturi ale zone principale pe care au fost instalate ecranele de afisaj digital acopera o dimensiune totala de 200 mp2, cea mai mare dintre ele avand dimensiunea de 90 mp2.

Aceste ecrane pot forma trei zone de expunere diferite sau pot fi folosite independent, pentru afisarea de continut divers, inclusiv pentru redarea continutului filmat in timp real, pe durata evenimentelor din centrul comercial.

β€žNe dorim sa ne consolidam pozitia de lider pe piata de afisaj digital din Romania, oferindu-le partenerilor nostri solutii integrate si adaptate business-ului lor, indiferent ca vorbim de Retail, Banking, Corporate sau Pharma,” a declarat Sorin Manea, Head of Enterprise Business Division.