Gusturi Romanesti este un alt concept de magazine lansat la sfarsitul saptamanii de Mega Image in Bucuresti. Magazinele sub acest nume au o gama extinsa de produse cu specific romanesc, realizate dupa retete traditionale, autentice.

 

In magazin se gasesc produse ale brandului marca proprie Gusturi Romanesti lansat acum sase ani.

Primul magazin cu acest concept a fost lansat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104 si include o selectie de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.

Pe langa produsele Gusturi Romanesti, in magazin sunt disponibile si alte marci de produse traditionale, precum si o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.

Noul magazin Gusturi Romanesti are o suprafata de vanzare de 134 mp si este deschis in una din fostele locatii Angst.

„Sortimentatia din magazin va respecta si sezonalitatea locala a produselor: in aceasta perioada spre exemplu se vor regasi in magazin numai legumele romanesti de sezon, urmand ca din Mai – Iunie sa se extinda sortimentatia cu mai multe fructe si legume Gusturi Romanesti.” a declarat Adrian Nicolaescu, director de marketing al Mega Image.

Conceptul magazinului este total inspirat din traditiile locale, utilizand lemn sculptat, forme traditionale.

In viitorul apropiat, Mega Image intentioneaza sa deschida inca doua magazine Gusturi Romanesti, pe strada D.I. Mendeleev si la Piata Domenii in locul fostelor magazine Angst.