Mega Image investeste in diferite nise de piata, investitii ce indica care sunt domeniile cu potential mare de dezvoltare. Astfel, daca la sfarsitul anului 2014 inaugura un corner special dedicat vinurilor, in ianuarie a inaugurat Equilibrium Health & Wellness, un nou concept corner specializat cu produse pentru un stil de viata sanatos.

 

EquilibriumNoul concept corner de 130 mp Equilibrium integrat in magazinul concept store Piata Sudului include aproximativ 2.500 de produse alimentare si nealimentare, din peste 10 categorii diferite precum produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curatat bio.

“Dupa ce anul trecut am oferit consumatorilor nostri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuam in acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alaturi de toti consumatorii nostri pentru care un stil de viata sanatos reprezinta deja o alegere asumata”, a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.