Colectia primavara-vara Vicomte A. , ce se gaseste in mall-ul Promenada, 2015 dezvaluie garderoba sic si nonconformista a unui dandy modern.

Vicomte colectie primavara-vara

Motivele cu fructe tropicale, culorile aprinse si luminoase, tesaturile nobile de casmir si poplin cu dungi fine, alaturi de sofisticatele printuri hawaiene, readuc in scena spiritul anilor ’50 din filmele lui Roger Vadim.

Aerul exotic pe de o parte si eleganta clasica pe de alta parte, sunt sursele de inspiratie ale lui Arthur de Soultrait pentru colectia actuala: piese clasice must have sunt redefinite pentru a da un plus de rafinament oricarui outfit.

Linia casual, la fel de confortabila ca si gamele sportwear, este realizata din bumbac si batist, iar detaliile brodate fac din pantalonii chinos piese de care nu te vei putea desparti toata vara.

Un adept al stilului preppy parizian, barbatul Vicomte A. adopta piese surprinzatoare, amuzante si intotdeauna in tendinte. El poarta cu un stil desavarsit pantalonii scurti, costume si trenchcoat-uri cu imprimeuri tropicale, carouri colorate, dungi si culori extravagante, definitorii pentru stilul Vicomte A.

Garderoba de vara Vicomte A. imbina traditia cu sportul. Tricourile polo Vicomte A, afiseaza detalii brodate cu insemnele brandului si devin piesele versatile ce pot fi purtate le pot purta in nenumarate circumstante.

O linie inspirata din sporturile nautice le va imbogati garderoba cu piese care amintesc de zilele petrecute in larg, admirand albastrul orizontului.