Producatorul autohton de cosmetice Cosmetic Plant livreaza din luna martie produse si in hipermarketurile Auchan, dupa ce deja colabora cu Cora, XXL Mega Discount, DM DrogerieMarkt, Profi, farmaciile Catena si Plafar.

Cosmetic Plant„Negocierile cu Auchan au inceput in vara anului trecut, iar produsele noastre au fost testate timp de sase luni in Drogheria Titan, aflata in galeria comerciala a hypermarketului Auchan Titan din Bucuresti. Cum reactia clientilor a fost una  pozitiva, la sfarsitul lunii martie am inceput livrarile catre toate cele 33 de hypermarketuri Auchan din tara”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Reprezentanta Cosmetic Plant este de parere ca parteneriatul cu reteaua Auchan va influenta in mod pozitiv cifra de afaceri a companiei in 2015.
„Suntem abia la inceputul colaborarii, insa experienta de pana acum cu alti parteneri ne-a aratat ca cele mai performante magazine sunt cele din Bucuresti, asa ca si in acest caz ne asteptam ca hypermarketurile Auchan din Capitala sa contribuie cel mai mult la vanzarile din retea”, a mai spus Susana Laszlo.

Produsele companiei sunt prezente si pe plan extern in tari precum Canada, Grecia, Italia, Germania, Liban, Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Austria si Ungaria.