Retailerul de incaltaminte Ecco propune pentru excursiile din acest an sandalele Ecco Cruise,  sandale atletice multifunctionale, capabile sa ofere maximum de confort in orice conditii si pe orice fel de teren, inclusiv in apa.

Ecco CruiseTalpa flexibila si aderenta pe orice tip de suprafata este prevazuta cu o spuma antibacteriana care pastreaza picioarele uscate si sanatoase. Fie ca pasesti pe nisip, ciment, stanci, iarba sau prin apa, picioarele tale vor avea stabilitate si suport la fiecare pas, gratie tehnologiei RECEPTOR pentru confort, precum si sistemelor de fixare si ajustare rapida si talpii direct injectate, care garanteaza confort maxim si prelungit.

Sandalele ECCO Cruise au un design sportiv, stilat, combinatii cromatice de efect si o talpa care iese in evidenta nu numai prin flexibilitate si functionalitate, ci si prin forma. Sunt confectionate din piele naturala sau din material textil care se usuca foarte repede, astfel incat ai libertatea de a-ti alege modelul care se potriveste cel mai bine stilului tau vestimentar si activitatilor pe care le preferi.

Sandalele ECCO Cruise pentru femei si barbati sunt disponibile in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu.