Ruukki Romania a lansat Armorium, un nou acoperis de tigla metalica cu aspect si design unic, dedicat cladirilor premium, cu suprafete mari – precum vile, pensiuni, restaurante sau case de vacanta. Forma inalta de 80 mm a profilului ii asigura acoperisului o prestanta aparte si pune in valoare arhitectura cladirii.

ArmoriumArmorium se adapteaza perfect atat acoperisurilor renovate, cat si celor noi.

”Ruukki Armorium se adreseaza cu precadere segmentului de clienti premium. Pe de o parte, sunt acele persoane care pun mare pret pe caminul lor, implicandu-se riguros si cu mult suflet in alegerea produselor destinate casei. Pentru acestia, casa inseamna de fapt „acasa”, locul in care isi petrec timpul alaturi de familie si cei dragi. De asemenea, Armorium poate fi alegerea persoanelor care isi doresc intotdeauna cele mai noi produse, orientandu-se spre caracteristici deosebite, inovatoare, care ies in evidenta”, au declarat reprezentantii Ruukki.

Prin lansarea noului produs, Ruukki isi consolideaza prezenta pe segmentul de acoperisuri premium. Armorium completeaza portofoliul companiei, alaturandu-se modelelor de tigla metalica Monterrey, Adamante si Finnera. La acestea se adauga sistemele de acoperisuri din tabla plana Classic, tabla plana faltuita manual sau din profile trapezoidale cu o cuta mica. Oferta de acoperisuri Ruukki este completata de un sistem de jgheaburi si burlane .

Produsul este disponibil in doua modele, Armorium Ruukki 50 Plus, cu 50 de ani garantie tehnica si 20 de ani garantie estetica, sau Armorium Ruukki 40, cu 40 de ani garantie pentru performanta tehnica si 15 ani pentru aspectul estetic.

” Garantam faptul ca aceste profile nu vor suferi daune mecanice pentru perioada de timp indicata. Garantia pentru performanta estetica certifica faptul ca stratul de acoperire si culoarea produsului vor ramane neschimbate pentru perioada de timp indicata”, au explicat reprezentantii Ruukki Romania.