Ariston a fost desemnat de catre consumatorii romani brandul de centrale termice si boilere cu cel mai bun raport calitate-pret si cea mai buna experienta de cumparare, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata “Best Buy Award.

AristonStudiul Best Buy Award Romania 2015/2016 a fost realizat de catre organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association (www.icertias.com) in luna februarie 2015, pe un esantion relevant de 1.200 de respondenti.

Acestia au fost profesionisti din domeniul constructiilor si persoane interesate de activitati de DIY (do-it-yourself) din Romania – exclusiv utilizatori de Internet.

In cadrul studiului “Best Buy Award” intrebarile au avut un caracter deschis, adica respondentilor nu li s-au pus in prealabil la dispozitie mai multe raspunsuri alternative din care sa poata alege. Acestia au putut preciza in mod liber numele oricarui producator sau furnizor care, potrivit experientei lor personale, ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.