In toate hypermarketurile Auchan din Romania are loc pana pe 14 iulie “Targul de Bere” pentru care au fost selectate tipuri de bere de la renumiti berari din Belgia, Germania, dar si din Romania, Franta, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA , Australia si chiar Japonia si India.

Berea curata rinichi - cred dobrogenii„Propunem in cadrul targului de bere peste 300 de tipuri si marci pentru ca dorim sa ne surprindem in fiecare zi clientii cu ceva inedit”, a spus Tiberiu Danetiu, director de marketing la Auchan Romania.

Standul este aprovizionat si cu beri speciale, premiate in intreaga lume, intre care „O’Hara’s Irish Pale Ale”, o bere blonda, cu alcool 5,2%, care in anul 2010 a castigat premiul „Cea mai buna bere“ potrivit IrishCraftbrewer.com.

Un alt gust special este adus de «Abbaye de Forest» din Belgia, o bere medaliata cu bronz in anul 2008 la Australian International Beer Awards. Berea cu whiskey «Tennent’s Aged With Whisky Oak» este pentru cei care vor sa combine cele doua arome. Sortimentul este completat de berea fara gluten «Mongozo Pils Bio», «Silly Pils Bio», berea aurie DAMM din Spania si de berea «Samichlaus Magnum» cu 14% alcool si de berea blonda «Samichlaus Helles».

Retailerul a pregatit in cadrul targului si pachete cu produse complementare: pahare si halbe, desfacatoare, boluri de plastic si sticla pentru snacks-uri, lazi frigorifice, pastile de racire.