Extinderea Deva Shopping City va fi finalizata in toamna acestui an, potrivit unui comunicat al Fondului de investitii NEPI (New Europe Property Investments), dezvoltatorul proiectului.

Deva SHopping CityMall-ul judetului Hunedoara va aduce in premiera brandurile de imbracaminte H&M, C&A sau Deichmann.

Prin acest proiect, NEPI are in plan transformarea actualului centru comercial intr-un mall dominant regional ce face parte din intregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker si Auchan.

Suprafata existenta va fi extinsa cu aproape 11.000 de metri patrati.

Cinematograf multiplex, cu tehnologie 3D

Una dintre cele mai importante zone de petrecere a timpului liber va fi cinematograful multiplex operat de Cinema City, dotat cu ultima tehnologie 3D, care va avea sase sali de proiectie si care va atrage atat locuitorii municipiului Deva, cat si pe cei din orasele invecinate, fiind singurul cinematograf cu tehnologie 3D din judetul Hunedoara.

Vizitatorii se vor putea bucura de acces la bowling, biliard, cazino, o zona de distractie pentru copii, precum si un food court cu bucatarii pentru toate gusturile, fast-food-uri si cafenele. Deva Shopping City va suplimenta si numarul de locuri de parcare si va pune la dispozitia vizitatorilor 1.700 de locuri de parcare.