Centrul comercial AFI Palace Cotroceni a inaugurat zona Maxfun, un spațiu integrat de distracție ce se adresează unui target extins, care pune la dispoziție o serie de jocuri și activități recreative, de la bowling și billiard până la jocuri video.

afi cotroceni

“Maxfun extinde zona de entertainment ce cuprinde o multitudine de alte opțiuni de distracție, cel mai mare patinoar acoperit dintr-un centru comercial din România, singurul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, arena laser tag, piste de karting, primul IMAX din țară și multe altele”, a declarat directorul de marketing al AFI Palace Malls Division, Aura Dinu.

Maxfun va avea șase piste de bowling care dețin sistemul de scor BES X, prin care jucătorii se pot fotografia sau își pot realiza caricaturi, pe care le pot posta pe profilul lor de Facebook la fiecare lovitură Strike.

De asemenea, clienții se pot bucura de sistemul promoțional Joy Shop pe baza căruia toți cei pasionați de gaming vor fi răsplătiți cu premii speciale din magazinul Joy.

Centrul de distracții include și un lounge, cu 12 mese cu peste 80 de locuri, ce pot fi reamenajate, în funcție de nevoile clienților. Spațiul a fost conceput astfel încât să poată găzdui petreceri și evenimente, un DJ asigurând în permanență ambianța muzicală.