Rewe Romania, parte a grupului german de retail Rewe, a deschis, joi, la Oradea al patrulea magazin Penny Market din acest oraș, aceasta fiind prima inaugurare a retailerului din 2016.

penny market

Magazinul este situat pe Str. Seleusului, Nr. 22-24 și are o suprafață de vânzare de 790 mp și 14 angajati. Unitatea comercială dispune și de o parcare cu 81 de locuri și va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:00 și 23:00 și duminică între orele 08:00 și 21:00.

Noua unitate comercială vine în completarea celor trei magazine deja existente în Oradea, situate pe Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 86; Str. Grigore Moisil, Nr. 3 și  B-dul Ștefan cel Mare nr. 82, pe care Rewe România le-a modernizat de la începutul anului 2016 pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților săi.

Modificările din magazine au vizat reorganizarea categoriilor de produse și creșterea varietății de poduse proaspete. Raionul de legume și fructe intampina clientii chiar de la intrarea in magazin cu o varietate mare de produse, proaspete si atent verificate de catre personalul magazinului de cateva ori pe zi. În plus, cumpărătorii pot gasi aici și solutii “ready to eat”, precum mixuri de salate și sosuri.

Pentru cei interesați de produse de panificație si patiserie proaspete, magazinul oferă o gama largă de specialități, proaspăt coapte în cuptor de câteva ori pe zi. Rafturile cu produse non-food isîși așteaptă cumpărătorii în prima parte a magazinului, într-o zonă delimitată și bine organizată. De la produse pentru bucătărie sau grădină, până la textile de casă și articole de menaj, gama de produse non-food reprezintă una dintre atracțiile magazinului.

Magazinele au și o gamă diversificată de articole disponibile în varianta vrac. Acestea se regasesc atat la rafturile dedicate cu dulciuri si snacks-uri sărate, cât și la vitrinele cu produse congelate, într-o ofertă variată de legume și peste congelat. De asemenea, clienții noului magazin Penny se vor bucura de o ofertă atractivă de vin vrac (la dozatorul cu patru sortimente diferite) și de mâncare pentru animalele de companie.

Rewe România operează, pe plan local, 175 de magazine Penny Market și 8 magazine XXL Mega Discount.