Paul ParkLake

Lanţul franţuzesc de brutării Paul continuă extinderea rețelei din România, inaugurând cea de-a 16 unitate în București, în cadrul noului mall ParkLake.

Brutăria are o suprafaţă de 244 mp şi e amplasată la parterul mall-ului, beneficiind și de o terasă exterioară. Pentru amenajarea noii unități a fost necesară o investiție de 450.000 de euro.

„Dezvoltarea lanțului de brutării este un focus pentru noi, atât în Capitală, cât și la nivel naţional, unde am deschis anul acesta alte două unități”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

În meniul noii unități, clienții găsesc atât produse de viennoiserie cât și oferte pentru micul dejun, prânz, gustări uşoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii plus o gamă diversificată de pâini.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul oferă produsele sale zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume. Istoria lanţului începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie.

În România, lanțul de brutării este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 16 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, ParkLake, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.