În dorința de a îmbunătăți constant experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, Lidl modernizează două dintre magazinele sale. Unul este cel din București, de pe bd. Theodor Pallady nr. 30, iar celălalt este cel de pe șoseaua Alexandriei din localitatea Bragadiru, județul Ilfov. Acestea vor fi închise pentru numai două zile, pe 18 și 19 octombrie.

După finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinele Lidl își vor întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern. În noul design al magazinelor va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru a dovedi încă o dată orientarea companiei către sustenabilitate, Lidl va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie.

Lidl

Practic, reamenajarea se traduce prin rearanjarea tuturor grupelor de marfă, dar și montarea de congelatoare verticale (pentru a ușura accesul la produse).

De la redeschiderea de joi, 20 octombrie, și până duminică, 23 octombrie, magazinele proaspăt modernizate îi vor așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.